loader

LA NOSTRA CLÍNICA

Va establir-se a Valls a l´any 1988 dirigida pel Dr. Rafael Montes. Des de llavors ha anat evolucionant fins a arribar a ser una de les clíniques dentals més complertes i millor equipades de l´actualitat.

Distingeix el seu elevat nivell de coneixements en l´atenció odontológica, tracte personalitzat i cura especial de cada un dels seus pacients.

El Gabinet de Serveis Dentals poseeix les ùltimes tecnologíes i els avanços més innovadors al servei de la vostra salut dental.

EXPERIÈNCIA

Oferim els nostres serveis des l'any 2000, apostant des del primer moment per la qualitat i el rigor, buscant sempre l'excel•lència pels nostres pacients.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Amb la vocació d'atendre de manera integral els problemes dels nostres pacients amb tracte proper i personalitzat.

ESPECIALITZACIÓ

Comptem amb un ampli equip de professionals preparats per oferir als nostres pacients totes les especialitats que la odontologia moderna permet .

TECNOLOGIA

Disposem de la última tecnologia, tot en un espai ampli i acollidor perquè el pacient es senti còmode i relaxat.

ASSESORAMENT

Escoltar al pacient és la base per compendre els problemes i necessitats per tal d'assesorar-lo i oferir el millor servei.

HIGIENE

A les nostres clíniques apliquem totes les normes marcades per la Unió Europea, referents a protocols de seguretat i esterilització.

GALERIA