loader

ESPECIALITATS MÈDIQUES

Ens caracteritzem per oferir als nostres pacients totes les especialitats que la odontologia moderna permet. Servei i qualitat mereixen les prioritats a la nostra consulta, per aconseguir que els nostres pacients no només tornin, sinó que a més ens recomanin als seus familiars i amics.

Preventiva

La finalitat de l’odontologia preventiva és evitar el desenvolupament de malalties bucodentals. Els programes preventius inclouen tractaments d’higiene dental i controls mèdics periòdics d’odontòlegs especializats. La prevenció és bàsica per a mantenir una bona salut bucodental al llarg de tota la vida. Per Salut Dental Penedèsl’odontologia conservadora té com a objectiu tractar els problemes bucodentals evitant l’extracció de peces.

 

Periodòncia

La periodòncia és aquella part de l'odontologia que s'encarrega de l'estudi i el tractament de les malalties que afecten els teixits que es troben al voltant de la dent. Aquests teixits formen allò que es coneix com a periodonci, el qual està format per la geniva, l'ós alveolar, el cement radicular i el lligament periodontal.

 

 

 

 

Pròtesis

Les pròtesis dentals substitueixen les estructures dentals perdudes o deteriorades, retornant a la boca tota la seva funcionalitat, resistència i estètica de les peces originals. Poden ser fixes i removibles.

 

 

Cirurgia oral

La Cirugia oral és una especialitat dedicada al diagnòstic i tactament de les malalties, traumatismes i defectes de les peces dentàries, dels maxilars i dels teixits tous adjacents que requereixin intervenció quirúrgica.

Implants

La Implantologia és una técnica odontològica que es basa amb la reposició de dents perdudes mitjançant la col·locació d'un implant artifical. L'implant és un petit element cilíndirc de titani que es transforma en el substitut artificial de l'arrel de la dent perduda. D'aquesta manera, i mitjançant una petita intervenció quirúrgica, es col·loca un implant dental o arrel artificial a l'interior de l'òs mandibular, que servirà de base per la col·locació de la prótesis, que són les dents artificials que substituirant a les dents naturals que s'han perdut:

Estètica

L'estètica és la branca de l'odontología que estudia els següents conceptes: falta de dents, dents en mala posició, enfosquides, amb forma irregular, de mida inadequada, amb caries o restauracions mal ajustades. 

Per resoldre tots aquests problemes s'ofereixen diferents tractaments. Blanquejament dental, carilles o ajustar espais entre dents. 

Odontopediatria

L' Odontopediatria és la part de l'odontología que s'encarrega de la curació de les malalties de les dents dels nens. Ofereix prevenció i tractament dental a nenes i nenes des de la infància fins l'adolescència.